Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

Folosirea Cookie-urilor

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și cifre, care va fi stocat pe computerul, mobilul sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul;
Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului – preferinţe referitoare la confidențialitatea online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă;
 

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Emagazinonline va pastra confidenţialitatea informaţiilor de orice natură furnizate de Cumpărător.
Prin transmiterea de informaţii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vânzătorului acces nerestricţionat la acestea şi dreptul de a le utiliza în interes propriu.
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
La crearea contului, respectiv plasarea comenzii fără cont, ne furnizaţi următoarele date: adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon;
În cadrul Contului dumneavoastră din platforma Emagazinonline aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare precum: nickname (nume afişat), număr telefon mobil\fix, adrese de livrare etc.;
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele şi prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.
Partajăm doar anumite informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să stocăm serviciile; Spre exemplu, firma de curierat va deţine datele dumneavoastră de contact, fiindu-i necesare livrării corespunzătoare a comenzii.
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Emagazinonline. Puteți să solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
 Plata comenzii

Cumpărătorul are următoarele posibilităţi de plată a preţului indicat pe site:
– Transfer direct în contul nostru bancar al sumei totale de plată, incluzând taxa de transport. Se folosește numele şi ID-ul comenzii ca referință de plată. Comanda va fi expediată imediat ce plata este procesată.
– Numerar la livrare
 Livrare şi retur

Livrarea se face prin firma de curierat având costul de 18 Ron.